Företag

DAREK är ett familjeföretag som grundades år 1995. Idag är DAREK en modern produktionsanläggning som använder sig av de nyaste teknologierna under tillverkningsprocessen. Med utmärkt utbildad och kompetent personal kan vi utföra även de svåraste beställningar inom fönster- och dörrsnickeri, fasader och vinterträdgårdar.

Oavbrutet engagemang i utvecklingsstrategier är impulsen för DAREK att ständigt sträva efter den perfekta högkvalitativa produkten och kortare utförande- och leveranstider.

Inom samarbetet baserat på ett riktigt partnerskap fokuserar vi på att bäst tillfredsställa våra kunder och samarbetspartner och skapa en permanent relation med firman. Allt detta kan uppnås genom att behålla en stadig balans mellan kundernas och vårt intresse. Vi vill alltid gå fram emot kundernas förväntningar och ökar erbjudandet med nya produktlösningar. Modern maskinpark, kompetent personal och många möjligheterna till logistik lösningar innebär att vi är helt självständiga och flexibla på marknaden. Detta har lett i många år till företagets utveckling och nya kunder.


DAREK har sitt säte och produktionsanläggningar nära till Olsztyn och Warszawa och har till sitt förfogande en area på drygt 4400 kvm och modern utrustning. Vi har inte 15 eller 30 produktionslinjer för det inte är prioriteten, i stället har vi satsats på två ytterst moderna produktionslinjer, en på varje anläggning. Verksamhetens mål blir ju att tillverka högkvalitativa fönster och dörrar. Produktionsmöjligheter i båda anläggningar sammanlagt blir ca. 170 fönster per dag vilket är mer en tillräckligt för att tillfredsställa även de mest kräsna kunderna både när det gäller kvalitet och leveranstid.

Vår professionalism och pålitlighet bevisas med många referenser från nöjda kunder, både so privata personer och företag. Vårt huvudmål blir alltid helt nöjda kunder. Vi erbjuder inte bara själva produkter med montage utan även helt gratis och professionell rådgivning, 10 års garanti och eftergaranti service. Med kvaliteten i fokus kan vi ge en så lång garanti för vi är verkligen säkra på att under alla dessa år av vardaglig användning kommer våra produkter att hela tiden uppfylla kundernas högsta krav på varor och service. De flesta produktionsanläggningar tillverkar varor med låg kvalitet vilket inte går att urskilja vid inköp eftersom felet ligger inne i produkten men snart kommer fram och du märker att varan inte fungerar som den skulle, färgerna bleknar snart och fönster och dörrar blir genomfrusna, samlar vatten, åldras för snabbt eller visar tecken på permanenta skador. Vi söker oss inte till anbud eller kämpar för kunder som tänker bara på priset när de väljer fönster.


Det är ju du som bestämmer vilken produkt eller vilket system som passar till dina behov men oavsett vad du väljer ta hänsyn till att vi inte erbjuder "billiga massprodukter med låg kvalitet". Alla delar som används i våra produkter kommer från Europa och genomgår en sträng kvalitetskontroll på varje produktionssteg vilket krävs med tanke på teknologiska processer och systemstandarder.

ALLT TILL FÖRNUFTIGA PRISER SOM FORTFARANDE ÄR LÄGRE ÄN I DITT LAND

Vi skulle vilja rekommendera dig våra topprodukter: PVC IDEAL 7000 och 8000, IDEAL HST SKJUTDÖRRAR, MERANTI TRÄFÖNSTER, VARM ALUMINIUM SYSTEM, „RIKTIGA” VINTERTRÄDGÅRDAR OCH „GRÖNA” VÅRDAGSRUM.


För närvarande är vi den enda polska företag som levererar varor till arabländerna. Vi betraktar det som en stor ära särskilt att inget annat företag har kunnat ingå ett sådant kontrakt hittills.

KONTAKTa oss

Skontaktuj się z nami, a odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.

Produktionsanlaggning nummer 1

Darek Fonster - Fonster och Dorrarfabriken

11-040 Dobre Miasto k / Olsztyna, Knopin 43
GSM: +48 22 758 51 64
+48 501 480 368
fax: 22 758 51 64
e-mail: biuro@oknadarek.pl

Produktionsanlaggning nummer 2

Darek Fonster - Fonster och Dorrarfabriken

05-805 Kanie k / Warszawy, ul. Piłsudskiego 26
GSM: +48 22 758 51 64
+48 501 480 368
e-mail: biuroknopin@oknadarek.pl 
wyceny@oknadarek.pl

Internationell kundservice

Frankrike (Paris): Danuta Dąmbska
+33 660025067
Aleksandra Lomanz
+33 663427447
United Kingdom:     Dariusz Jarząbek
+48 600807535
Tyskland
(Roden k/ Wuizburga):  
Boris Paul
+49 15773362283
Italien: Aretta Chilimoniuk
+48 660260004

Kontakta oss - Har du frågor, kontakta oss gärna. Vår personal kommer att svara på alla frågor. Ring: +48 22 / 758 51 64 eller English: +48 505 148 247- vi hjälper till, bokar in ett möte - och utför alla tjänster på ett pålitligt sätt.